Usein kysyttyjä kysymyksiä geneO+ -hoidosta

Mistä tiedän, sopiiko geneO+ -hoito juuri minulle?

Oxygeneo-hoidot sopivat pääsääntöisesti kaikille perusterveille henkilöille. Raskauden aikana niitä ei kuitenkaan suositella, koska aiheesta ei ole olemassa riittävästi tutkimustietoa. Ultraääni- ja TriPollar RF -hoitoja ei tehdä raskauden aikana tai henkilöille, joilla on tahdistin tai ulkoisia metalli-implantteja (esim. lävistykset) hoidettavalla alueella. Oma kosmetologisi kartoittaa taustakysymysten avulla hoidon sopivuutta sinulle.

Miltä geneO+ -hoito tuntuu?

GeneO+ -hoidot ovat miellyttäviä ja kivuttomia. TriPollar -hoidossa ihokudosta lämmitetään 37 °C asteeseen saakka, jolloin iholla tuntuu selvästi lämmön tunnetta.

Kauanko geneO+ -hoito kestää?

Hoito kestää noin 15- 40 minuuttia, riippuen hoidettavasta alueesta.

Kuinka pitkä toipumisaika geneO+ -hoidoissa on?

GeneO+ -hoidossa voit käydä vaikka ruokatunnilla  ja palata heti normaalien toimiesi pariin. Et tarvitse toipumisaikaa.

Miten nopeasti voin nähdä tuloksia?

Suurimmalla osalla asiakkaista on nähtävissä tuloksia jo heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen –erityisesti kun on kyse kasvojen alueesta. Pitkäkestoisten tulosten aikaansaamiseksi suositellaan kuitenkin sarjahoitoa.

Miten ylläpidän hoitotuloksia?

Hoitotulosten ylläpitämiseksi kosmetologisi suosittelee ihotyypillesi sopivia puhdistus- ja hoitotuotteita. Ylläpitäviä geneO+ -hoitoja suositellaan otettavaksi 4-8 viikon välein.

Kuinka monta hoitokertaa tarvitsen saavuttaakseni halutut tulokset?

Pitkäkestoisten tulosten saavuttaminen riippuu hoidettavasta alueesta ja toivotusta lopputuloksesta. Yleensä noin 4-8 hoitokertaa on sopiva määrä.  Kosmetologisi osaa arvioida tarvittavien hoitokertojen määrän ihosi yksilöllisten tarpeiden mukaisesti.

Kuinka usein voin käydä geneO+ -hoidossa?

Optimaalisten tulosten saavuttamiseksi suositellaan, että hoitoja olisi korkeintaan kerran viikossa. Kollageenin tuotannon  ja rasva-aineenvaihdunnan muutokset vaativat aikansa, ja siksi olisi hyvä varata sarjahoidolle aikaa usempi viikko aikaa

Sopiiko geneO+ -hoito myös raskaana oleville?

OxyGeneo-hoitojen vaikutuksista raskauteen ei ole olemassa riittävästi tutkimustietoa, eikä niitä sen vuoksi suositella raskauden aikana.  TriPollar RF- ja ultraäänihoitoja ei tehdä raskauden aikana.

01

Nopea ja tehokas

Miellyttävä kasvohoito, josta ehdit nauttia vaikka kesken päivän.

02

Välittömät tulokset

Ainutlaatuinen ihonhoitoteknologia takaa sekä välittömät että pitkäkestoiset tulokset.

03

Yksilöllinen

Yksilölliset hoitovaihtoehdot tarjoavat ihonhoitoratkaisun yksilöllisille asiakkaille.

04

Kliinisesti tutkittu

Tulosten taustalla on turvallinen ja tehokas teknologia.