GeneO+ -hoidossa voit käydä vaikka ruokatunnilla  ja palata heti normaalien toimiesi pariin. Et tarvitse toipumisaikaa.

OxyGeneo-hoidossa voi käydä myös raskauden aikana. TriPollar RF- ja ultraäänihoitoja suositellaan vasta  synnytyksen jälkeen.

GeneO+ -hoidot sopivat pääsääntöisesti kaikille perusterveille henkilöille. TriPollar RF -hoitoa ei tehdä raskauden aikana tai henkilöille, joilla on tahdistin tai ulkoisia metalli-implantteja (esim. lävisytykset) hoidettavalla alueella. Oma kosmetologisi kartoittaa taustakysymysten avulla hoidon sopivuutta Sinulle.

Hoitotulosten ylläpitämiseksi kosmetologisi suosittelee ihotyypillesi sopivia puhdistus- ja hoitotuotteita. Ylläpitäviä GeneO+ -hoitoja suositellaan otettavaksi 4-8 viikon välein.

GeneO+ -hoidot ovat miellyttäviä ja kivuttomia. Tri Pollar -hoidossa ihokudosta lämmitetään 37°C asteeseen saakka, joten iholla tuntuu selvästi lämmön tunnetta.

Optimaalisten tulosten saavuttamiseksi suositellaan, että hoitoja olisi korkeintaan kerran viikossa. Kollageenin tuotannon  ja rasva-aineenvaihdunnan muutokset vaativat aikansa, ja siksi olisi hyvä varata sarjahoidolle aikaa usempi viikko aikaa.

Pitkäkestoisten tulosten saavuttaminen riippuu hoidettavasta alueesta ja toivotusta lopputuloksesta. Yleensä noin 4-8 hoitokertaa on sopiva määrä.  Kosmetologisi osaa arvioida tarvittavien hoitokertojen määrän ihosi yksilöllisten tarpeiden mukaisesti.

Suurimmalla osalla asiakkaista on nähtävissä tuloksia jo heti ensimmäisen hoitokerran jälkeen –erityisesti kun on kyse kasvojen alueesta. Pitkäkestoisten tulosten aikaansaamiseksi suositellaan kuitenkin sarjahoitoa.

Hoito kestää noin 15- 40 minuuttia, riippuen hoidettavasta alueesta.